februari 19th, 2010

100219_3

Jag tror jag har lyckats med min surdegsgrund denna gången! Beskrivningarna ”doften är inte enbart angenäm” och ”har konsistens som liknar chokladmousse” stämmer iallafall. Fast jag skulle nog säga att doften inte alls är angenäm. Jag har även denna gång gjort efter Pain de Martins recept. Det är han som gjorde surdegsbröd i senaste Buffé också. På denna bilden har jag precis tagit lite för vi förberedde en deg nu ikväll som ska bakas färdig imorgon.

100219_4

Thea luktade länge och väl, hon kanske tyckte den var delvis angenäm :)

100219_6

Bakning i pyjamas. Fortsättning följer imorgon, får se om det blir något bröd av det.

Gonatt!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, februari 19th, 2010 at 23:19 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Surdegsgrund”

Jessica Says:

Ha,ha ja hon ser ut att gilla lukten:-)

Jag tänkte testa surdegsreceptet i buffe,har iallafall sparat det…

Trevlig lördag på er!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>