februari 8th, 2010

100208_1

Måndag = ridning.

100208_2

Thea borstar hästen. Det var inte helt ojobbigt att ha med Thea till stallet idag. Jag ville stanna och titta när Julia red också, det gör vi inte varje gång. Så det blev lite långtråkigt för Thea. Sen kändes det som jag ändå inte såg något ändå för Thea ålade runt och hade sig och jag försökte byta några ord med de andra mammorna också. Nästa gång får Thea stanna hemma så Julia får ha sin mamma för sig själv för en gång skull. Men det är ju kul för Thea att göra något också så hur man än gör så blir det dåligt samvete. Blev inte fler kompisar att leka med heller för rotavirusprovet vi gjorde efter det negativa i december var positivt! Och det var det senaste också. Så ska hon leka med jämnåriga så får det bli utomhus. Så vi längtar extra mycket till våren.

100208_3

Thea vill baka igen efter några dagars paus. Det blev jag glad över. Vi har varit på provtagning idag och de tar ju blodet med stick i fingret när hon inte har nål i PAC:en. 4 rör var det idag men vanligtvis är det två. Ibland går det lite trögt och de behöver sticka om och ha sig. Idag rann det på bra men sen fortsatte det att droppa och det gör det forfarande om hon inte har plåster (eller kompress och tejp som sitter bäst). Hennes värden är bra så det är inte låga trombocyter eller något sådant. Märkligt.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, februari 8th, 2010 at 23:37 and is filed under Julia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ridning”

ylvisen Says:

Hej!

Ja det är lätt att ”glömma” att stora syskonen oxå behöver tid med mamma eller pappa. Det blir ju lätt mycket fokus på de minsta och har de sen oxå en diagnos blir det ännu mer fokus på det… De stora märker ju kanske det men säger kanske inte… Så är iaf jesper, han säger inte så mycket men jag tror han tycker att det är mycket ds i vårt hus.

Vilken go bild, kul att hon vill baka!

kram

Maja & Julia Says:

Hej hej hej..
Vilken FIN tröja Thea har på sig vid degbunken!!! Superfin!!
Förstår dilemmat i stallet…
Skickar lite kramar och hoppas på vår snart.
kram Maja

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>