februari 16th, 2010

100215_1
Det är gott om bröd i frysen men Thea ville baka så det blev en liten deg som vi gjorde baguetter av.

100215_2
Två små söta. Vi åt dom som små små smörgåsar.

Thea mår bra från och till men är rätt hängig för det mesta. Hon får frossa med jämna mellanrum och skakar jättemycket. Fast i morse fick hon frossa när hon annars var rätt pigg och då skrattade hon för att hon skakade så, så jag tror inte hon tycker det är speciellt obehagligt.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, februari 16th, 2010 at 12:31 and is filed under Leukemi, Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>