februari 3rd, 2010

Varje tisdag får Thea Metotrexattabletter och nu när hon annars är ganska pigg och glad så märkte vi att hon mår antagligen lite dåligt av dom. Hon har sovit dåligt inatt och varit rätt gnällig idag. Kan ju vara en tillfällighet, får se hur det blir nästa vecka.

100203_1

Så vi har inte gjort så mycket idag. Hon ville baka och tyckte det var roligt att röra men sen när vi skulle baka ut ville hon inte vara med. Här tecknar hon att degen är färdig. Kitchen Aiden är på service så vi rör för hand, enkelt när det bara är halv sats men jag saknar min älskling. Tröjan hon har på sig är ett av helgens traderafynd. Hon har en liknande med kaniner som hon haft jättemycket. De är från Molo.

100203_2

Fast pensla ville hon gärna göra. Idag blev det tekakor och kanelbullar.

100203_3

Vi rensade i Julias lilla klädkammare idag, inte en dag för tidigt. Hon har klädstänger och hyllor där inne. Nu är det bara byxor som ligger direkt på hyllorna. Linnen, tights, kjolar mm har vars en back som står på hyllorna. Alla tröjor hänger på galgar. Kan nog blir bra.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, februari 3rd, 2010 at 22:56 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Lite sådär”

Jessica Says:

Söta Thea! Jag älskar Molo:-)

Ellen Says:

Bullarna ser mumsiga ut!
Thea är lika söt som alltid:)

Maja & Julia Says:

Som ni bakar, jag helt mållös, mina vänner tycker jag bakar massor men jag ligger verkligen i underkantr mot er. Superhärligt att se alla dina fina bilder på både thea och Julia och HEJA TRADERA! Eller heja begagnat över huvudtaget :-) )
Hoppas det bara var en tillfällighet ang tabletterna.
kramar Mamma maja och julia

ylvisen Says:

Jessica snodde min replik! Tål att höras igen men jag vänder på den :)

Jag älskar Molo, va söt hon är!

Snygga bullar! me like!

Emma Says:

Har följt er tjej ett bra tag nu och ville bara säga att hon är så go :-) Och att bilderna du lägger in är sååå fina!

Annika Says:

Mums! Bullarna ser hur goda ut som helst! Thea är så fin i sin nya snygga tröja! Älskar också Molo men tyvärr är tjejkläderna finast!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>