februari 2nd, 2010

100202_1

Vi har klippt och klistrat lite bokstäver idag. Vi har inte träffat logopeden sen förra våren så jag känner mig lite lost när det gäller träningen. Försökte få till ett möte i höstas och bokade om varje gång vi inte kunde för att Thea mådde dåligt men till slut gav jag upp och sa att jag hör av mig när hon mår bra igen. Får ta och ringa henne för nu är ju Thea pigg vissa perioder iallafall.

100202_2

Vi har bakat också såklart men ni slapp en sån bild idag :)

100202_3

Åh paket i brevlådan! Köpte lite grejor på Tradera i helgen, blir som julafton när det kommer :)

Ikväll har vi varit på informationsmöte på Julias skola om olika val man kan göra i 7:an. Hon ska söka till bilingual-klass där en stor del av undervisningen är på engelska. Det är intagningsprov nästa vecka. Julia är duktig på engelska men det är det nog många som är, och platserna är populära.

Det är inte så långt till hennes skola men det var en himla snöstorm så vi tänkte ta bilen. Men det var helt kört att få ut den, jag bara fastnade och hjulen spann och hade sig. Så vi gick och såg ut som snögubbar när vi kom fram. Sen skottade jag här hemma och slog lystna blickar på trottoarerna hos de grannar som inte har hörntomt och har sin ingång på framsidan. Vi har hörntomt och ingången på baksidan vilket blir en hel del skottning. Och ni som bor norrut får lov att skratta åt mig som klagar bara för det har kommit lite snö i Skåne för en gång skull. Det bjudet jag på.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, februari 2nd, 2010 at 23:37 and is filed under Tecken & träning. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Klipp och klistra”

Maja & Julia Says:

Söta tjejerna!
Såklart man får klaga på lite snö, och lite och lite, jag tycker vi fått massor. Vi är helt insnöade och kommer ingenstans jag och Julia, 25 cm på två dagar, väldigt vackert men väldigt opraktiskt, fast glad för alla barn som ska ha vinterlov snart, hoppas det ligger kvar…men jobbigt att pulsa i 40 cm snö till soptunnan :-)
kramar maja & Julia

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>