februari 22nd, 2010

Idag har det varit provtagning för Thea, Laserdome och ridning för Julia, och klippning för mig. Julia ville gå och klippa sig så då blev jag äntligen  färdig att beställa en tid. Jag går annars oftast i stan men vi har en jättetrevlig ”garagefrisör” här i området som är duktig och prisvärd. Julia ska gå på onsdag med Linnea. Adrian har fortfarande inte klippt sig sen Thea blev sjuk så han har börjat sätta upp det översta i tofs där bak, haha. Om jag tar av mig glasögonen och kisar lite med ögonen så ser han ut som Orlando Bloom i Sagan om ringen :)

100221_1

Bakning i pyjamas igår kväll. Vi började på ett Ljust bröd på rågsurdeg.

100222_1

Färdigt idag. Det blev lite mörkt men skorpan var jättegod.

100222_2

Precis ett bröd i min smak, jättegott var det. Nu måste jag bara jobba på att få det luftigare. Innehåller bara mjöl, vatten och salt, det tycker jag känns helt fantastiskt.

Roligt att Julia och Kristina ville spela Laserdome, kanske mest killar som gör det annars. Imorgon blir det tjejmässa som kontrast.  Det är sportlov nu ju. Fast jag var ingen rolig mamma när jag skulle köra dom dit för de skulle tvunget ha gympaskor för att kunna springa bra och de kunde absolut inte ha med dom i en påse. Julia hade dessutom bara tights för man skulle ha svarta kläder och hon hade inget annat svart som var bekvämt, tyckte hon.  De lovade att de inte frös men det är ju inte bara det för VAD SKA FOLK TÄNKA? Sen fastnade jag med bilen när jag skulle vända på en oplogad gata så gympaskorsbarnen fick gå ut och putta. -Vi kan ta bussen hem. -Nä det kan ni verkligen inte, jag hämtar er också.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, februari 22nd, 2010 at 22:31 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Gott surdegsbröd”

Marika Says:

Ibland är det trevligt med lite dålig syn! ;-)
Det där brödet ser väldigt gott ut!

M.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>