februari 18th, 2010

100218_1

Rolig annons i Buffé, det är nog det som sker här hemma. Jag får så dåligt samvete för det verkar nog som allt är helt som vanligt när man läser här på bloggen men jag är jättedålig på att hålla kontakt med folk och när vi träffar någon har det inte varit på mitt initiativ. Ska försöka bättra mig men bara så att alla vet att det inte är något personligt om jag inte hör av mig. Jag fortsätter med min degterapi så ska det nog bli folk av mig igen :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, februari 18th, 2010 at 19:58 and is filed under Leukemi, Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Degterapi”

Maja & Julia Says:

Man hoppas ju att folk ska förstå at alt faktiskt inte är som vanligt och är det vänner som verkligen är vänner så finns dom kvar, oavsett hur ofta man hörs eller ses…
Jag tänkte på dig när jag läste Buffe som kom med posten idag :-)
kramar Maja

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>