februari 1st, 2010

Med detta inlägget fyller bloggen 500 inlägg! Jag gjorde första inlägget när Thea var en månad gammal, i oktober 2005. Det som jag skrivit den första månaden skrev jag då, i efterhand. Det är ju inte så flitigt egentligen, ett inlägg var 3:e dag i genomsnitt om jag inte räknar helt fel. Sitter ofta och tittar på gamla bilder, det är så roligt att ha. Många skulle nog inte kunna tänka sig att lägga ut så många bilder på sina barn, men själv hade jag haft svårare att ha en helt utlämnande blogg där man skriver om precis allt som händer i livet med relationsproblem, åsikter och allt vad det kan vara. Att vara med i tv eller tidning hade jag också blivit nervös av, då kan man ju inte själv välja vad som ska vara med. Tur att vi är olika allihop så att det finns lite av varje.

100201_1

Dagens bakbild :)

100201_2

Idag kände jag mig som den perfekta mamman, när jag gick upp till Julia och sa att det fanns nybakat bröd om hon och Kristina ville ha mellanmål. Oj va de åt, men det fanns några kvar att fotografera iallafall :) Idag tog vi grahamsmjöl, vetemjöl och vanlig ljus sirap, blev jättebra det också. Vet inte hur nyttiga de är med både smör, mjölk och sirap. Fast om det är mer jäst än socker så försvinner sockret i jäsningen har jag hört. Thea behöver fett iallafall och lite fullkorn är det ju.

Ha det så bra alla, kram!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, februari 1st, 2010 at 23:45 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “500”

Ellen Says:

Hej!
Jag håller på med ett bloggprojekt i skolan och ska nu dokumentera människors tanke med sitt bloggande. Jag driver bloggen Minoriteten i majoriteten, den handlar om att vara funktionshindrad i dagens samhälle.
Skulle gärna vilja ha med dig i en intervju om bloggande, finns det någon adress där jag kan förklara mer och skicka frågorna?

Tack för en fin blogg!

Vänliga hälsningar Ellen

Anna Says:

Grattis till Femhundringen! Jag är djupt imponerad. KRAM!

Malin Says:

Jag är väldigt glad över att du bloggar så flitigt. Det känns skönt att få följa Thea och se vad som händer.
Kram, Malin

Sandra Says:

Grattis till fina 500-bloggen! :)
Jag är också väldigt glad över att få följa Thea!
Kram/ Sandra

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>