januari 21st, 2010

Blåsorna och utslagen runt munnen har blivit bättre. Skönt. Fast hon har blivit hängigare och sover sämre så hon har det fortfarande jobbigt. Fast nu har jag inte hört henne på en hel timme så det blir kanske en bättre natt inatt. Hon är som en liten klisterlapp nu så det är svårt att hinna med allt annat.

091226_4

En bild till från julen i Höganäs. Vi fick ett gott skratt när vi hittade Thea i Lovisas babysitter och med hennes napp i munnen. Vår lilla jätte-bebis :)

Igår fick hon influensavaccin och det var provtagning också så hon var helt utmattad av gråt efteråt stackaren så hon somnade i min famn medan vi väntade på en doktor som skulle titta på hennes mun. De var så gulliga och lät oss vänta i ett rum och inte bland de andra barnen, de såg nog min nervösa blick när jag tittade mot de som väntade och frågade om det var lång väntetid. Jag passade på att mäta henne för hon är inte samarbetsvillig när hon ska stå upp och här i Malmö har de liggmätare som är en meter, de i Lund är bara 90 cm. 97 cm är hon nu så snart måste hon lära sig att stå och bli mätt. Det behövdes ingen blodtransfusion.

Ha det fint!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, januari 21st, 2010 at 22:23 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Torsdag”

Josefine Says:

Vilken härlig bild! :D Skönt att hon inte behövde någon transfusion! Hon var så full i bus i julas så det är hon nog snart igen! :)

Kerstin B Says:

Vilken goding i vagnen man blir alldeles varm.
Kram

Anna Says:

Hon har rejält med bus i ögonen den tjejen :)

M var på 4-årskontroll idag, han är 96 cm och väger 13,8… Måste börja få ungen att äta kakor och bullar nu ;)

Hittade den här artikeln, har ni träffat Petra? Urmysig och trevlig tjej. http://sydsvenskan.se/inpalivet/article621752/Syskonstodjarenhar-tid-att-lyssna.html

Kram på er.
/Anna

Malin Says:

Vilken nöjd blick hon har, er söta jättebebis!

Kram, Malin

Sandra Says:

Härliga Thea, vad gullig hon är!

Kram/ Sandra

Tess Says:

vilken underbar bild!!

Pauline Says:

For et herlig bilde! Lukas er også glad i tutten…selv om han nå er 4,5 år og er 19kg/105 cm. lang…skikkelig stor kosegutt…:-)

Sender over masse styrke-klemmer!

"StjärnJayne" Says:

Ha ha ha vilken buslotta.

Malin Says:

Åh, tack för länken. Jovisst har vi träffat Petra, ja hon är verkligen en supertjej! Thea är inte heller så förtjust i sött, märkliga barn vi har. Kram!

Ajdins mamma Says:

Vilken söt bild. Min lille son har en likadan napp :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>