januari 12th, 2010

100111_1

Thea följde med till stallet igår, både när Julia blev lämnad och hämtad. Julia ville inte vara med på bild (som många gånger).

100111_2

Värdena ser bra ut så det blir behandling i Lund imorgon (det var många barn som kom idag så vi blev flyttade en dag).

Har lite bloggtorka känner jag, har inget att berätta. Man behöver nog något att längta till, har inget sånt just nu (förutom att Thea ska bli frisk förstås). Det är mysigt att vara hemma med Thea och få umgås med henne hela dagarna men det blir dubbelt så mycket matlagning, städning och diskmaskiner som ska tömmas också. Snålt med pengar. Fast jag längtar till våren såklart.

Jo jag har en sak att berätta. Det är blodbrist på sjukhusen så har du funderat på att bli blodgivare så är det ett bra tillfälle nu. Gå in på geblod.nu. Här i Skåne finns det så lite blod så operationer har blivit inställda.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, januari 12th, 2010 at 22:33 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Tisdag”

Anna Says:

Det verkar vara kul med hästarna :) Jodå, visst är jag en tomtenissa. Mina killar fick såna med grävskopor och traktorer på, en kompis fick med hästar på. Då tänkte jag på Thea och beställde en sån till henne också. Det är min mamma som är lite överproduktiv ibland :) Hoppas den passar!

Jag skulle ge blod om jag bara fick, men dom vill inte ha mig med alla mediciner och skräp jag har i blodet. Jag försöker få iväg alla jag känner istället.
KRAM på er!

Malin Says:

Va gulligt av dig, tack så jättemycket! Mössan är hur söt som helst, blir perfekt för lilla kala huvudet när det blir några grader varmare ute. Du får tacka din mamma också!

Jag får inte heller bli blodgivare, irriterande. Adrian har provat med mådde dåligt efteråt. Hos oss är det min pappa som är blod-hjälte.

Kramar!

ylvisen Says:

Åh vilken mysig bild!

Jag skulle gärna ge blod om det inte hade varit för att det var så himla långt!! kram

Gunilla (moster) Says:

Hej Malin!
Jag läser och följer med i er kamp som alltid, även om jag inte kommenterar så ofta. Det är så bra med bloggen, för då vet jag hur det går framåt. Vi tänker på er jättemycket.
kram från Gunilla
ps. jag är gammal van blodgivare. Min största triumf är att ha värvat tre karlar i min korridor på jobbet….:)
ps igen! snyggt nytt halsband hade Kicki på sig (från Barncancerfonden). Jag tror jag ska köpa det också, (jag köpte det förra som du gjorde reklam för och gillar det).

Jeanette Says:

Hej Thea och Gänget!
Det är roligt att få följa dig och din lilla familj! Hoppas att mamma använder mycket tecken, för du vet om att hon är superduktig!

Ni gör ett strålande jobb tillsammans!
Kram
Jeanette

Anna Says:

Jag var på g att virka en sån där tårta, men så hann ju du före och köpte en sån, så då blev det en mössa istället. Vi har använt våra jättemycket så om den passar tror jag det blir jättebra.
Man kan ju inte ”göra” så mycket så här på avstånd, så det fick bli nåt litet som ändå är meningen att visa en tanke. Typ.
Jag ska hälsa mor min!

"StjärnJayne" Says:

Ja, vem längtar inte till våren..suck.

Jag var inne på att ge blod innan men eftersom jag har järn- och folsyrebrist så får jag inte.. ja har även blodbrist så det vore ju dumt. Men jag tycker att de som skänker blod är vardagshjältar.

ha det gott.

Malin Says:

Ja det måste ju passa in i vardagen, man kan ju inte göra _allt_ hela tiden, då tar ju batterierna slut. Kram!

Malin Says:

Va duktig du är, ska tänka på dig när Thea får blod. Ja halsbandet var jättefint, ska också köpa det nån gång. Kram och hälsa familjen!

Malin Says:

Va snäll du är Jeanette! Kram!

Malin Says:

Haha, ja det låter som det finns bättre kandidater för blodgivning. Ja hjältar är vad de är! Kramar!

Samuel A Says:

Skulle gärna ge blod men får inte heller. Bodde i riskzoner flera år som liten och hade malaria, så då vågar de inte lita på mitt blod…

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>