januari 23rd, 2010

100123_1

Julia och Linnea har åkt skridskor på Pildammarna idag. De hade likadana helt nya tjusiga skridskor. Svårare att få tag på begagnade nu när hon har kommit upp i vuxenstorlekar men vi hade två gamla att lämna in så det blev lite billigare iallafall.

100123_2

Dammen är frusen och plogad.

100123_3

De har även spolat en halv km lång bana en bit bort från dammen (runt Tallriken). Tjejerna åkte i nästan tre timmar. Tur de kan bli lämnade där för så länge hade jag inte orkat åka och står man sidan om fryser man ju fast. De hade varm choklad med sig och hade haft så mysigt.

Kom på en sak idag, jag går här och längtar tills Thea är pigg igen och tänker att det blir hon nog vilken dag som helst. Men jag har för mig att hon fick den senaste högdosbehandlingen i slutet på oktober och sen var hon inte pigg förrän i december. Och om nån månad är det högdos igen. Blä. Jag hoppas fortfarande men man får kanske vara beredd på att det dröjer innan hon är riktigt pigg igen. Vi fick en härlig jul iallafall.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, januari 23rd, 2010 at 19:14 and is filed under Julia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Skridskor”

ixpress.se Says:

ixpress.se…

Thea och gänget » Blog Archive » Skridskor…

Burg Says:

Burg…

Thea och gänget » Blog Archive » Skridskor…

iphone plånboksfodral Says:

iphone plånboksfodral…

Thea och gänget » Blog Archive » Skridskor…

Wordpress Tema gjennomgangr og sammenligninger Says:

Wordpress Tema gjennomgangr og sammenligninger…

Thea och gänget » Blog Archive » Skridskor…

plagiatkontroll.com Says:

plagiatkontroll.com…

Thea och gänget » Blog Archive » Skridskor…

Mossvägg Says:

Mossvägg…

Thea och gänget » Blog Archive » Skridskor…

flyttstädfabriken.se Says:

flyttstädfabriken.se…

Thea och gänget » Blog Archive » Skridskor…

sport Says:

sport…

Thea och gänget » Blog Archive » Skridskor…

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>