januari 16th, 2010

Vi är hemma igen! Provet kl 04 visade 0,21 och sen kl 10 var det nere på 0,2. Tror det kan vara lite tävlingskänsla med i spelet, man har ett resultat att nå och man vill göra det så fort som möjligt. Svårt att komma ifrån kanske och man kan ju ändå njuta av stunden.

100115_1

Igår på lekterapin.

100115_2

100116_1

Idag ville hon stanna på rummet och titta på film, så det blev det. Först åt vi en god frukost, på lördagar har de frallor och lite extra gott och de hade gjort så mysigt med tända ljus i köket. Föräldrar betalar 10 kr för frukost.

Även om vi fick en tystare pump så sover man inte så himla gott under de här behandlingarna, det är provtagning på natten, pumpen larmar, blöjbyte, efterlysning av blöjor när hon inte kommer upp i rätt kissmängd mm. Så det blev en tupplur för oss både även i eftermiddags. Skönt att vara hemma igen.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, januari 16th, 2010 at 23:03 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>