januari 26th, 2010

100126_1

Thea och Adrian tog en promenad idag och gick in på dagisgården en stund. Det hade visst blivit lite anstorming så för att hålla nere på kramarna så fick de stora barnen säga hej ordentligt en annan gång. August drog Thea i pulkan. Så mysigt, det blir säkert fler besök framöver.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, januari 26th, 2010 at 23:24 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Dagis”

Malin Says:

Perfekt att kunna hälsa på ute! Bra tips med snabbpizza, tack för det. Ska testas snarast.

Kram, Malin

Tess Says:

ja och det är ju typiskt att jag ligger hemma i feber och förkylning när Thea är och hälsar på…. :(

Karin & Ebba Says:

Härligt att ni hälsat på dagis…tyvärr är Ebba sjuk så hon missade besöket:( det får bli en annan gång.
Kram

"StjärnJayne" Says:

Det var JÄTTEKUL att se Thea igen på gården. Barnen blev superglada!!! (Ja vi vuxna också som också höll på att anfalla henne… )

Camilla Says:

Hejsan :)
Tänkte skriva jag varit in på din blogg..har sålite tid för datorn nu för tiden :(
Läste er lilla e trött efter högdos mtx..d va Isabelle oxå d första gångerna o fick oxå blåsor men d gick liksom enklare för var gång :) Så ja hoppas d e lika för er :)

Kram
Isabelles mamma :)

Malin Says:

Ja det var ju typiskt. Du får krya på dig också får du komma hit sen när du är frisk!

Malin Says:

Typiskt. Hon får krya på sig!

Malin Says:

Ja tänk att det är så många som tycker om Thea, man blir helt varm i hjärtat!

Malin Says:

Thea är fortfarande helt galen i de där pizzorna!

Malin Says:

Åh va skönt att höra, ja hoppas det blir så för Thea också! Jag läser din blogg men är så dålig på att kommentera. Ibland tänker jag att jag måste skriva en bra kommentar till ett inlägg men jag gör det ikväll när jag har mer tid, men sen blir det ändå inte av. Så var det med inlägget med fotot på tjejerna i sina fina klänningar och du skrev om hur ofta det är provtagning osv. Så himla härligt att se en sån pigg och stor tjej och att det är så lite kvar av behandlingen. Ha det fint, kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>