januari 19th, 2010

Thea har det lite jobbigt nu efter behandlingen. Blåsor på läpparna, utslag runt munnen, hon mår illa och sover dåligt. Hoppas det inte blir lika jobbigt med läpparna som senast då hon blev helt sårig och fick bli inlagd för att hon inte åt och drack :( Hon tog blodprov igår och hb var på gränsen så det blir nytt prov och ev en påse blod imorgon. Hon ska även på andra influensasprutan imorgon. Lika bra att hon får den även om det inte är så många som blir sjuka längre. De tog tom bort besöksförbudet på sjukhuset ett tag men sen kom vinterkräksjukan så nu är det besöksförbud igen.

4218748313_ce9f7f5269

Bild från i julas som Johan tagit. Lovisa badar i vasken och det är fullsatt på åskådarplatserna.

Men hennes hår har börjat komma tillbaka! Pytte pytte lite som man knappt ser men man känner det när man pussar på hennes huvud. Vet inte om det trillar av igen. Jag tyckte det var jättejobbigt när hon började tappa håret men det var nog inte så mycket håret egentligen utan mest oro att inte få träffa den Thea mer, så som hon sett ut. Nu känner jag mig mer positiv att det ska gå bra under behandlingen och vi har ju fått tillbaka lite av den pigga goa Thea.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, januari 19th, 2010 at 22:04 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Blåsor”

Maja & Julia Says:

Stackars fina vackra Thea! Blåsor är inget skönt för ngn…
Thea med hår ”förr” var ju supersöt, men ”denna” Thea är ju finaste fin hon med. Ens barn är det vackraste som finns och det sitter ju inte i håret…(där kan jag för engångs skull tala för egen erfarenhet, jag blekte mitt hår 2002, jag fick raka av mig lika blankt som Thea varit, men i mitt fall fick jag skylla mig själv, ren skär fåfänga man nu kan skratta åt)

Thea är jättefin, det var dit jag ville komma. och Julia (din) är så himmelens söt på alla foton. Hon älskar sin lillasyster, det syns!

kramar och natti, trött Maja

Tess Says:

men usch då lilla gumman, hoppas verkligen inte det blir lika jobbigt som förra gången med blåsorna och allt.
jag skickade ett sms till dig innan ikväll men strunt i det, vi tar det en annan dag.

hoppas ni får en lugn natt.

många styrkekramar

Karin & Ebba Says:

åh, vad trist att Thea mår dåligt, hoppas det snart blir bättre och att influensasprutan inte gör henne ännu mer dålig. Ebba reagerade inte alls på den första men fick den andra igår och ligger nu helt utslagen i soffan bredvid mig med ont i kroppen, kräks och känns febrig…men det går väl snart över. Kramar till er alla

ylvisen Says:

Åh fy för blåsor! Vilken mysig bild! Va kul med lite hår, pussa extra mycket, det kanske blir som gödning :)

kram, den allra största!

Malin Says:

Kram på er alla och extra puss på Theas nya fjun.
/Malin

Anna Says:

Blåsor låter inget skoj. Men fjun låter fantastiskt mysigt! Kram på er!
/Anna

Gerard Says:

I’ve come to the conclusion that you are not a real perosn, but an automatum programmed to read books! Surely there must be some m/m books out there that you haven’t read! I’ll have to check out TA Chase sometime this year.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>