januari 5th, 2010

100105_1
Thea gör platta, snabbtinade köttfärspaket

Det blev ingen behandling med tabletter förra veckan för Thea har haft jättelåga värden (0,3 i totalvita så det måste ha varit under 0,1 i neutrofila) så denna veckans högdosbehandling blev också uppskjuten. Men nu är värdena ok igen så nu är det tablettbehandling och nästa vecka högdos med 3-4 dagar på sjukhuset, om värdena fortfarande är bra. Idag var första dagen med behandling sen den 21 december.

Annars händer här inget speciellt. Det kom inga julkort alls förra veckan så efter några mail (på engelska) fick jag pengarna tillbaka. Idag fick jag en avi att jag har ett paket att hämta så nu har de nog kommit men jag hoppar över att skicka dom nu. julkort
Såhär såg de ut. Företaget jag beställde från heter VistaPrint. Jag kommer inte att beställa därifrån igen och det är framförallt pga deras sätt att ta betalt. De visar billiga priser och sen när man lagt ner tid på att välja kort och ladda upp bilder så visar det sig att det tillkommer ett par hundra i frakt och moms. Trist.

Hoppas att det är bra med er alla! Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, januari 5th, 2010 at 23:27 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Behandling igen”

Annika Says:

Hoppas all behandling blir av nu och att värdena håller sig bra! Vi beställde också årets julkort från Vista print men de kom när de skulle som tur var. De är inte som vanliga foton utan i hård kartong och de var väldigt fina tyckte vi MEN som du skriver så står det att de kostar si och så mycket och sen blir det en massa extra avgifter så till slut är de ju inte billiga alls!

Tänker på er!

Kram

Nikki

Jessica Says:

Fin Thea i fin Molo,jag gillart:-)

Hoppas behandlingarna blir av och går som det ska.

Trist med julkorten…

Kram

tina Says:

Håll mina tummar för att ni får ett fint 2010 och att behandlingarna går bra. Kram

emma Says:

hej!!

här har ni en ny läsare, gillar din blogg skarpt! fina barn ni har. hoppas ni får ett bra år, kram!

"StjärnJayne" Says:

Hoppas allt kommer igång !!!

Smart det där med platta köttfärspaket…har jag aldrig tänkt på…tack för dne smarta iden. :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>