januari 15th, 2010

Vi är fortfarande kvar på sjukhuset. Provet kl 16 visade 0,27 (den ska ner till 0,2)  så jag började fundera på om vi skulle äta frukost här imorgon eller sticka hem direkt när vi vaknar. Men kl 22 hade siffran stigit till 0,28! Får se vad provet kl 04 visar. Samtidigt så blir jag lite irriterad på mig själv, varför ständigt denna stress? Klart man vill komma hem men det är inte så att det är någon som fyller år imorgon eller något. Julia är hos sin pappa så henne får jag ändå inte träffa förrän på måndag. Vi har ju inte varit här så många dagar, för många tar det betydligt fler dagar att göra sig av med giftet. Man kan ju missa att njuta av nuet om man bara strävar framåt hela tiden.

Allt är bra med Thea. Vi har haft en mysig kväll med mat från McDonalds, ett par timmar på lekterapin och sen Lets Dance. Vi har fått en tystare droppmaskin nu, helt underbart.

Jag önskar alla en skön helg!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, januari 15th, 2010 at 23:51 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “0,27”

ylvisen Says:

Hoppas att det ordnat till sig så att ni fåt komma hem nu (lördag). Hon är så tapper!

kram

Kerstin B Says:

Ja som du skriver, försök att njuta av nuet för var dag är en speciell dag. Men jag kan tänka mig att man bara vill hem, det vill ju de flesta när man är borta. Jag kan inte ens försöka sätta mig in i hur ni har det men skicka STORA kramar det kan jag. Som Ylvisen säger hon är tapper och det är du oxå Malin.!

Maja & Julia Says:

Hej!

Åh jag var så orolig då jag sedan nyårsdagen inte sett några nya inlägg, tills jag igår insåg att jag måste uppdatera din flik till 2010, så nu har jag läst ikapp och andas ut för jag vet att ni fortf kämpar. (det där lät dumt men jag hoppas du förstår hur jag menar)

Jag hoppas verkligen att ni får lämna sjukhuset snart och kan pusta ut lite, och nojjig FÅR man vara. Min Julia är frisk men jag är ändå stundtals nojjig…(hönsmamma)

Vet du, kan inte du maila er adress till min mail, jag skulle vilja skicka en sak till Thea, om jag får.
rundvandringiminmammahjarna@hotmail.com

Hopas ni får en skön dag och krama BÅDA barnen.
kram Maja och Julia

Malin Says:

Förstår vad du menar, jag hade nog tänkt samma. Va gulligt av dig att skicka något till Thea, ett mail är på väg! Kram till dig och söta Julia!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>