december 21st, 2009

091221_1

MMS från sjukhuset

Det har gått bra på sjukhuset idag. Hon hade lågt värde på trombocyterna (14) så hon fick en sådan transfusion. Det är de som gör att blodet koagulerar. Första gången hon behöver trombocyter.

Hemma hann jag både gå och handla  julklappar och städa lite. Man är ju inte ensam i affärerna precis, idiotiskt att vänta till denna veckan men jag jobbar bäst under press :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, december 21st, 2009 at 22:45 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Trombocyter”

Eva Westerberg Says:

Hejsan Malin,Eva heter jag och jag har följt det du skrivit ända sedan vårat 6:e barn föddes nu i augusti.Hon har också DS.Och dessutom heter hon Thea. Din Thea och min Thea har en likadan kalufs som bebis.Jag tänkte bara säja God Jul och Gott Nytt år!Jag önskar er all lycka.
Mvh Eva med familj.

Maja & Julia Says:

Läser och tänker på er varje dag.
Stressa inte ihjäl dig!
Mången julkramar Maja och lilla JUlia

Malin Says:

Hej Eva! Va roligt med en liten ”kopia” :) Stort grattis till din lilla Thea! God Jul önskar jag dig och din familj också!

Malin Says:

Tack för alla tankar! Många julkramar från oss också!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>