december 18th, 2009

091210_1

Nu har Theas dagis varit i farten igen och samlat in pengar till Theas insamling! De har sålt almanackor och personalen har fått en gåva till Barncancerfonden som en del av julklappen. 3660 kr, helt fantastiskt ju! Ingegerd som är rektor/VD är med i kalendern, hon har tre förskolor, en skola och två öppna förskolor (tror jag, minst en iallafall som ligger här). 120 barn och 43 anställda har hon hand om, en riktig eldsjäl med hjärtat på rätta stället. Tack så hemskt mycket Ingegerd och alla på Hindby Småskola/Mötesplatsen i Malmö AB!

17 720 kr är nu insamlat!! Tack alla!

Trevlig helg önskar Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, december 18th, 2009 at 20:37 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Theas fantastiska dagis”

Ellen Says:

Eldsjälar, underbara människor!
Önskar att man omgavs av fler.

Ellen

Malin Says:

Vad härligt att höra! Jag blir rörd.
Kram, Malin

"StjärnJayne" Says:

Ja.. så har vi underbara barn och trevliga föräldrar!!! ;)

ylvisen Says:

Åh vilken fin gest från dagis! Man blir ju rörd!

kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>