december 5th, 2009

091205_3
Thea är pigg och glad för det mesta. Leker en hel del men ser fortfarande mycket på film. Hon har svårt att gå, kan både bero på att hon blivit av med muskler i benen och hon kan fortfarande ha lite ont. Lite sorgligt att se för det fysiska har varit hennes styrka innan, det som gjort att hon har hängt med de jämnåriga någotsånär trots att hon inte säger många ord. Det är ju en liten sak i sammanhanget men man får väl ändå tycka att det är synd. Men det får hon ta igen när behandlingen blir mildare, det ordnar sig nog.

091205_4
Blir inte så många foton nu, det är så mörkt inomhus så antingen blir de misslyckade eller så vill Thea inte vara med på bild :)

Trevlig helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, december 5th, 2009 at 17:53 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Pigg”

Maja & Julia Says:

Hej malin.
Tack för din fina kommentar på min och Julias blogg,ang bakverken och tack att du också visar upp dom! Ser att din stora dotter också heter Julia :-)
Och vilken fin liten Thea ni har! Men det skär i hjärtat att hon och ni, drabbats av leukemi, jag önskar att det går gott för er.
Många varma hälsningar Maja

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>