december 20th, 2009

091220_1

Är detta vad hon kallar att åka pulka? Bli parkerad såhär för att ta kort? Man kan ju bli sur för mindre! /Thea

Oj va det snöade inatt, sådär en 15 cm kom det så nu ligger det säkert 25 cm på marken. Så ljust och fint det blir.

Imorgon ska Thea till Lund för att få en spruta i benet, PEG-asparaginase. De har ökat chockberedskapen på den sprutan från 2 till 3 timmar för det var ett barn som fick en reaktion efter 3,5 timmar häromveckan. Adrian åker med henne, jag ska julstöka. Har julklappar kvar att köpa men vi har bara vinterdäck på en bil så jag blir nog hemma och fixar istället. Annars går jag, det funkar det också.

Hoppas alla har haft en bra helg!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, december 20th, 2009 at 23:44 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Massor med snö”

Malin Says:

Håller tummarna för att allt går bra med sprutan.

Irma verkar tycka att pulka är lite mesigt… Det är mycket roligare att sno de andra barnens snowracer. Det får nog bli en sådan i julklapp, för grannsämjans skull.

I dag åker vi på julturné till släkten. Önskar er en riktigt god jul och ett ännu bättre gott nytt år. Längtar efter att träffa er alla.

Kram, Malin

ylvisen Says:

Förstår henne precis :)

Hoppas allt går bra! Härligt med snö!

kram ylva

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>