december 3rd, 2009

091108_3

Grattis Lovisa på 6-månadersdagen! Flickornas söta kusin. Tänk att den lilla fågelungen på 750 g har blivit en såhär stor och fin bebis. En riktig kämpe som faktiskt hade betydligt sämre odds än vad Thea har. Helt underbart att det gått så bra och va bra att det finns kämparglöd i släkten!

Thea är pigg och relativt glad. Skönt med lite paus i behandlingen. Men nästa vecka är det dags igen, på måndag ska hon sövas och få Metotrexat i ryggmärgsvätskan och sprutan i benet med PEG-Asparginaise. Sen ska hon ha cytostatika  onsdag till lördag och likadant veckan därpå. En timme per dag är det, åtta dagar totalt alltså. En ny sort (Cytosar), hoppas hon inte kommer att må alltför dåligt av den, hade varit härligt att ha en pigg Thea i jul.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, december 3rd, 2009 at 21:45 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Lovisa ett helt halvår!”

Malin Says:

Oj vad stor hon har blivit, Lovisa!
Hoppas, hoppas att Thea inte blir så påverkad av den nya medicineringen och att ni får en härlig jul tillsammans.
Är Thea fortfarande extra infektionskänslig? Det hade varit så roligt att ses, men tyvärr är det i princip aldrig helt snorfritt här.
Kram, Malin

Malin Says:

Jo det hade varit kul att ses men hon är ju fortfarande känslig och man är ju rädd för allt som går runt på dagis. Dessutom hade hon fortfarande sitt rota-virus senast de testade så det är inte så bra att träffa barn inomhus. Vuxna har oftast redan haft det. Och ute vill inte Thea vara långa stunder nu, vi är glada när hon överhuvudtaget vill gå ut och då är hon nöjd efter en kvart. Men om ett par månader är den tuffaste behandlingen över och det blir skönare att vara ute. Längtar tills dess. Kramar!

It's a house Says:

Hej,
Ja visst får du låna min bild! Håller tummarna för att ni får ha en pigg Thea i jul!
Karolina

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>