december 7th, 2009

091207_1
Känns som jag använt överskriften ”lång dag” innan, men denna blev ännu längre. Jag trodde det var sövning med stick i ryggen och spruta i benet och sen vänta två timmar eftersom det är chockberedskap på sprutan. Men först blev sövningen försenad och när det var färdigt skulle hon ha en cytostatika som behöver 8 timmars sköljdropp så kl 21 var Thea hemma idag.. Kvart i åtta åkte vi hemifrån. Adrian kom och löste av mig strax innan fyra som tur var för tror ni inte jag bara hade tagit med torkad aprikoser och nötter! Igen!! Att man inte lär sig. Lite lunch fick jag i mig iallafall för det fanns mat till Thea på avdelningen och jag hade tagit med mat till henne för hon är ju hungrig efter att ha fastat. Jag hade tur, hon ville inte ha fisken som serverades, hon ville ha det jag tog med så jag fick fisken. Gillar faktiskt sjukhusets fisk med kall sås. Egentligen har jag säkert ätit precis så mycket som är lagom, en liten fisklunch och lite nyttiga mellanmål. Hade man ju vägt 10 kg mindre om man inte hade börjat hallucinera om hamburgare och kakor en sån dag.

Men allt har gått bra för Thea idag och det är ju huvudsaken! Hon är så duktig och nöjd, lilla fina Thean. Tur att hon inte är lika kinkig som jag då hade vi haft det jobbigt. Fast hon märkte nog inte att jag kände mig kinkig, jag tar ut det nu istället och skriver av mig.

091207_2
Sen var det ridning. De hoppade lite idag, det tyckte Julia var roligt.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, december 7th, 2009 at 23:50 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Lång dag”

Samuel A Says:

Ni är mina hjältar, hela familjen. Tänker på er varje dag. Kramar!

Jossi Says:

Vad duktig Thea är, ja ni allihoppa faktiskt! :) Fin Julia är med sin häst! Kram, Jossi

Sandra Says:

Skönt att allt har gått bra för Thea idag, hon är så duktig!!
Fin bild på Julia och hästen.

Kramar

Maja & Julia Says:

Fina lilla tappra Thea.
fantastiska barn.
Det är ju förbarn som henne jag och Julia gör detta, vill detta och önskar att fler gjorde samma sak.
Önskar er gott av hela hjärtat.
kramar Mamma Maja och lilla Julia.

Tess Says:

du har all rätt att vara ”kinkig” med tanke på allt ni går igenom.

min lilla duktiga trollunge…
hon är så duktig!!

pussa henne från mig

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>