december 16th, 2009

091216_1

Idag har det blivit två sjukhusbesök. På förmiddagen för att få cytostatika för hemsjuksköterskorna kunde inte komma idag. Det var lång väntetid, jag satt och tänkte på hur fantastiskt det är att de kan komma hem och ge medicin. Hoppas det blir mer än ett projekt. Sen var det meningen hon skulle få en påse blod imorgon för hb igår var 74. Men idag hade det minskat till 67 så hon behövde det redan idag så vi fick åka tillbaka nu på kvällen. Summa, fyra timmar på sjukhus idag.

Theas andra värden är också låga, neutrofila är mindre än 0,1 vilket är mycket lågt så hon är väldigt infektionskänslig nu. Hoppas medicinerna är lika hårda mot cancercellerna som de är mot hennes kropp. Så långt de kan mäta har hon ju inga cancerceller kvar men det brukar ofta finnas några ändå så det är därför behandlingen fortsätter. Men hon är pigg och glad så det är skönt.

På bilden är vi på väg hem och tiger åker ”bärsele” i hennes jacka. Jag tog fram Theas bärsele häromdagen, hon sitter fortfarande som en kung i den (Patapum toddler), idag åkte hon på ryggen när jag dammsög men annars är det mysigast när hon sitter fram. Hon vill så gärna bli buren men man blir så trött i armarna. Perfekt med selen och hon gillar att sitta i den.

091215_1

Igår köpte vi gran. Thea började redan innan vi hade hunnit ta fram pyntet, hon hittade ”smällkaramellskräp” som hon hängde upp :)

091215_2

Medan vi klädde granen började det snöa. Jättemysigt. Idag har det kommit mer så nu ligger det säkert två cm på marken (=snökaos här i Skåne ;) )

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, december 16th, 2009 at 23:00 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Låga värden och klädd gran”

Maja & Julia Says:

hej

Vill bara lämna avtryck att jag är inne och läser om er och er familj, har blivit en vana och både Thea och Julia är så fantastiskt fina.
Hoppas ni får en lugn och skön jul och att Thea får upp sina värden.
Hälnsingar Maja och Lilla Julia

Tess Says:

stackars min lilla trollunge.
hoppas värdena går upp snabbt.
tänker på er alltid och saknar min tös.
sköt om er!

Annika Says:

Åh söta goa lilla fina Thea! Bilden med tiger innaför jackan får en verkligen att uppskatta det man har! Jag har lite problem med mig själv och är orolig för ALLT och just nu har oron mest handlat om vårt nya kök men så går jag in här och läser och vaknar upp och jag hoppas det inte bara är för en stund! Livet är för kort och skört för att oroa sig över om kaklet fick fel vita nyans osv…. Det finns så mycket annat som är viktigt och det är att få vara tillsammans med sin familj. Att få ha hälsan och om man inte får det att i alla fall få bli frisk igen! Som du kanske minns så förlorade jag min mamma i cancer i höstas och sorgen har börjat komma upp nu. Kanske är det därför som jag mår så dåligt eller så är jag bara sån här! I alla fall så håller jag mina tummar så hårt jag bara kan för att Thea ska bli fullt frisk igen så fort det bara går!!! Ni finns i mina tankar ska ni veta!!! Och förresten bilden på Thea och Julia när de bakar lussekatter när de tittar på varandra är ju bara sååååå otroligt fin!

Många kramar

Annika Emmas, Lucas och Noahs mamma

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>