december 6th, 2009

091206_1
Andra advent redan, lika bra att börja förbereda julen. Vi brukar vara vartannat år i Bohuslän och vartannat i Höganäs och i år skulle vi varit i Bohuslän. Men 40 mil känns för långt att åka med Thea så i år kommer farmor och co till oss istället. Vår första jul hemma, det är vuxenpoäng på det :) Nu är köttbullarna gjorda, Thea hjälpte till.

Thea ska sövas kl 9 imorgon, perfekt att slippa lång fasta.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, december 6th, 2009 at 20:31 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Köttbullar”

Pauline Says:

Håper alt går fint med Thea i dag!
Det blir sikkert ekstra stas å få feire julen hjemme når det er første gangen…

Go klem!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>