december 29th, 2009

Var som vanligt sen med att fundera över julkort och hade tänkt hoppa över det. Men så blev ju Thea så glad när det kom julkort till oss så jag tänkte att det är ju synd om den traditionen försvinner. Jag var bekväm och beställde färdiga på nätet och ett par dagar senare fick jag ett mail om att de var på väg till mig. Nu är jag så besviken för de har fortfarande inte kommit  så nu kommer de inte ens att komma fram innan nyår.. Nu när jag läser det finstilta så är ju leveranstiden bara vardagar (såklart, så är det alltid) och de börjar räkna dagen efter beställningen kommit (lite konstigt kanske om man beställer på morgonen som jag gjorde) och anledningen till att det tar så lång tid innan man får dom fastän man fått mail om att de är på väg är att de skickas från Nederländerna. Man gör sina misstag. Jag får ta och klistra på en liten påskkyckling på korten, haha.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, december 29th, 2009 at 16:37 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Julkort”

Camilla Fredman Nilsson Says:

Hej Malin.
Jag är alltid sen med våra julkort. Kan nästan tro att det är lite tradition att bli ovänner över dessa kort… Vi fick tips om Q-pix som hade leverans på 1-2 dagar (vardagar). Det räddade oss i år. Kanske ett tips till nästa år ;) . Det är anken som räknas, om dom kommer sent gör väl inget. Dom som ni skickat till kommer bli glada fast själva julen är över :) Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>