december 5th, 2009

IMG_4726

De här fina bullarna och andra kakor är det en tjej som tillverkar och säljer till förmån för Barncancerfonden. Perfekt att leka eller träna kommunikation med. Kika in HÄR för mer info. Fantastiskt med folk som engagerar sig!

Bild och tips från It´s a house

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, december 5th, 2009 at 15:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Gott till lek-kaffet”

Lars-Göran Klintberg Says:

Ser gott ut !!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>