december 31st, 2009

091224_7

Har precis städat och det får illustreras med en bild på Salte ;) När han var här skojade jag om att det inte var någon fara att han hårade för jag har en superknapp på dammsugarmunstycket med djurtassar på så då kommer alla hår att försvinna i ett nafs :) Men faktum är att det funkade riktigt bra med den knappen intryckt! Ikväll kommer farfar och Anki hit och firar nyår med oss. Jag hoppas maten blir god.

Tack för alla  tankar och hållna tummar detta året. Aldrig någonsin har orden ”gott nytt år” känts så bokstavliga.

Hoppas alla får en trevlig nyårsafton och GOTT NYTT ÅR!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, december 31st, 2009 at 14:56 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Gott Nytt År!”

Linda H Says:

GOTT NYTT ÅR! kramar

ylvisen Says:

Åh vilken härlig bild!

Det är väl försent med efterrättstips nu men jag har gjort en daimbomb (marängbottnar, ägg och socker som vispas hårt, visapad grädde och vanlijvisp, krossad daim och sen in i frysen) och en casablancatårta gjort på egen maräng, fyllning av grädde, ägg och socker, gelatinblad, vanlijsocker och sen en massa grädde på!

Gott nytt år! må 2010 gå er väg! kram

Sandra Says:

Hoppas ni får en trevlig kväll och GOTT NYTT ÅR!
Kramar :)

Jessica Says:

God fortsättning på er,vi fortsätter att hålla tummarna för sötaste Thea!

Kram

Karin & Ebba Says:

Gott nytt år till er alla!
Kramar

Anna Says:

En riktigt GOD fortsättning önskar vi härifrån också förstås! Kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>