december 22nd, 2009

091222_1

Julkorten är poppis :)

Igår kom en av dagismammorna med ett jättestort paket till Thea, de hade lagt ihop till henne på dagis. Så gulligt av dom. Än en gång blir man tårögd av hur många det är som tänker på Thea. Hon får öppna det på julafton. Det har kommit ett hemligt paket på posten från tomten också, spännande. Jag minns inte om vi hade paket under granen förra året, jag tror inte det. Men i år funkar det iallafall, hon började öppna ett precis när vi lagt dit dom men nu förstår hon att vi ska vänta.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, december 22nd, 2009 at 23:25 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Dan före dan före dopparedan”

"StjärnJayne" Says:

GOD JUL på er och stor kram till er alla !!!!

Maja & Julia Says:

Hoppas ni fck en skön julafton med massa kramar, glögg och tomte.
Skickar en massa vinterkramar från snöigt Lerum /Maja och Julia

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>