november 8th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091108_1.jpg
Idag har Julia vunnit första pris i en agilitytävling med ponnyhästar :) Det var första gången hon provade det så det var ju roligt. Hon sprang med den lilla shetlandsponnyn Walle över hinder och slalom och lite sånt. Först hade de gjort hästarna fina i manen och svansen. Jag tycker det låter jättemysigt, va kul att de ordnar sånt. Tyvärr missade jag det för Julia trodde det skulle börja kl 13 men det var redan kl 12, hon hade åkt dit med sin kompis och jag tänkte komma när det började. Typiskt.

http://juliak.se/blog/upload/091108_2.jpg
Idag har Thea börjat äta och dricka lite så det går verkligen på rätt håll. Cheeseburgare är det fortfarande som gäller. Några små stapplande steg har hon tagit också men man kan fortfarande inte kalla henne pigg. Det är planerat behandling imorgon men jag hoppas nog att de flyttar den till tisdag så hon är ännu mer fit for fight.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, november 8th, 2009 at 19:13 and is filed under Julia, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>