november 13th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091113_1.jpg

Idag har det varit lite mer upp och ner med hur Thea mår, pendlat mellan pigg och trött & gnällig. Men hon har en del pigghet i sig iallafall och det är ju skönt. På bilden sitter hon på dagvården här i Malmö och väntar på sin antibiotika. Tre dagar kvar på den nu.

Julia har ringt och hon har det jättebra och hade ätit Pad Thai (som vi båda tycker är gott) och till frukost var det visst också thaimat och det tyckte hon var toppen :)

Jag åkte till vårt nya Ikea idag för första gången. Kul med ett nytt varuhus men oj va stort det var, undrar hur lång ”rundan” är!? Dagens motion iallafall (ok veckans.. :roll: ). Köpte inte något, inte ens värmeljus faktiskt.

Ha en skön helg, kram!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, november 13th, 2009 at 23:38 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>