november 19th, 2009

091119_1

Myser med pappa. Lilla hängiga bönan. Så här långt hår har Adrian inte haft sen 80-talet säger han :) Utseendet är ju inte precis prio ett nu. Själv klippte jag av en 15 cm på längden häromdagen (ja på mig själv) så jag är hur snygg som helst. NOT. Att vara såhär orolig gör inte underverk för håret, det känns som jag har tappat halva.

Jag har pratat med Julia på msn och hon har det superbra och har ridit på elefant, simmat med delfiner, snorklat och en massa annat roligt. Jag hoppas hon vill visa bilder här sen. Om 6 dagar kommer hon hem.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, november 19th, 2009 at 22:22 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Mys”

Malin Says:

Det ser mysigt ut. Kram på er, Malin

Camilla Fredman Nilsson Says:

Följer er här på bloggen och hejar på från Falköping. Mysig bild med pappa. När kommer mamman med på bild? Kämpa på! Våra tankar går till er. Kram Camilla, Fredric o. Axel (Madeleine´s stora syster med familj)

Maria Says:

Vilken fin bild! Ser mysigt ut!
Trevlig helg på er!
Kram Maria

Sandra Says:

Härliga Thea! Mysigt!
Kramar

Terese Says:

Hejsan! Hittade hit av en slump. Jättesöta tjejer ni har :-) Jag har en brorson med Downs Syndrom, 4 år blev han häromdagen. Vi kör Karlstadmodellen tillsammans med Irené och det är mycket givande, önskar bara att jag själv hade lite mer tid att öva på tecken så man lättare kan kommunicera med den lilla killen.

Kommer säkert titta in här fler gånger!

/Terese

Malin Says:

Hej Camilla! Tack för att ni hejar på Thea! Hoppas vi ses i Lysekil nån gång. Bilder ja, antingen blir man bra eller så blir man lik sig =) Men den största anledningen är nog att det är jag som tycker det är roligast att använda kameran. Kram!

Malin Says:

Hej Terese! Välkommen hit och va roligt att du skrev en kommentar! Kämpa på med tecknandet, det blir roligare och roligare ju mer man kan.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>