november 9th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091109_1.jpg
Clownronden hade varit på rummet medan vi var hemma, synd att vi missade men gulligt av dom att lämna en hälsning :)

Thea har mindre ont nu och klarar sig utan Alvedon (eller Perfalgan som den intravenösa varianten heter). Nu får hon får en antibiotika som bara behöver ges en gång om dagen så nu sover vi hemma. Så det räcker att komma till sjukhuset en gång om dagen. Skönt. Imorgon blir det behandling i Lund med Daunorubicin, Vincristine (båda i dropp) och Peg-asparaginase (spruta i benet). Det är bara över dagen, det som tar längst tid är Daunorubicin som går in på fyra timmar. Hon är inte helt pigg men det blir säkert ok med behandling ändå.

Idag har Julia fått många pussar och kramar för imorgonbitti åker hon till Thailand med sin pappa och hans sambo! Så härligt men jag måste erkänna att jag är lite orolig för flyget, tsunamis och allt annat som kan hända.. Det känns lite som tanken ”det händer inte mig” inte riktigt funkar längre :( Men det kommer ju självklart att gå bra.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, november 9th, 2009 at 23:17 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>