november 12th, 2009


Film från förra veckan. Så låter Thea när hon äter något gott :) Man borde väl träna bort det men det låter ju så mysigt och det är ju HON. Nä det får bli ett annat år. Jag sa faktiskt till henne en gång för att jag tänkte att det var dags men jag saknade det direkt och ångrade mig.

Den fina tunikan kom i ett paket förra veckan, tack så hemskt mycket faster Gun, hon tyckte jättemycket om den!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, november 12th, 2009 at 13:09 and is filed under Film. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>