november 7th, 2009

Idag har Thea varit vaken några timmar och sett på lite film, såå skönt att hon piggnat till lite! De hittade streptokocker i halsen så hon får antibiotika. Hon har inte ätit något än och bara druckit några klunkar men det kommer säkert igång snart. Vilken lättnad att hon vaknade till och att de hittade en orsak. Vet inte om det är vanligt att man sover i över ett dygn av halsfluss men i kombination med behandlingen blir det kanske så. Hon ska få antibiotikan intravenöst till att börja med så vi får sova här några nätter till och även komma hit en gång på dagen.

Ha det fint allihop!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, november 7th, 2009 at 20:13 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>