november 22nd, 2009

Thea har haft jobbiga dagar, gnyr nästan hela tiden och har ont. Inatt sov hon inte långa stunder. Hon har fått Alvedon innan men idag fick vi Citodon istället och det var bättre, men man kan bara ge var 6:e timme och så länge funkar den inte. Men hon får lite pauser iallafall då hon mår bättre. Det är antagligen cytostatikan Vinkristine som hon har ont av, man får ofta ont i leder osv av den. Men värdena är ok så det blir behandling imorgon, Vinkristine, Daunorubicin och PEG-Asparginaise.

Jag skulle egentligen gått tre dagars teckenspråkskurs nu i veckan men eftersom Thea inte mår bra så hoppar jag över den. Tecken är ju viktigt men det är så mycket annat som inte hinns med nu som får gå före och det är jobbigt att ta hand om Thea själv tre hela dagar. Adrian åker med Thea till Lund imorgon så ska jag försöka få lite städat här hemma så det känns roligt att ta fram ljusstakarna innan advent. Ska nog börja med ovanvåningen för en gång skull, där blir det alltid sämst städat.

Julia ringde och hon har fått en öroninflammation och har ont och får inte doppa huvudet i vattnet. Hon har fått antibiotika. Men de är i Bangkok nu så det kunde ju varit värre, där är väl shopping  nr 1 och inte bad.

Hoppas ni haft en bra helg!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, november 22nd, 2009 at 21:06 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Jobbiga dagar”

Malin Says:

Stor kram till lilla Thea som får kämpa så. Det gör ont att läsa att hon har ont.
/Malin

Lourdes Says:

kramar for Thea!
Lourdes

Anna Says:

Tulle lilla Thea. Tänker på er, styrkekramar till allihopa!
/Anna

Carina Says:

Stackars lilla Thea å stackars ni runt omkring som orkar (om ni gör det) trösta så mycket det går.
Kram

Sandra Says:

Kramar till lilla Thea som har ont och som kämpar så.
Styrkekramar till er också!

Tess Says:

tänker på er!!

hör av dig i veckan när du orkar så kommer jag över o hälsar på en stund.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>