november 6th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091106_1.jpg
Thea vaknade imorse och var jätteledsen, helt otröstlig. Så efter några samtal åkte vi till sjukhuset och hon blev inlagd. Sen dess har hon sovit hela tiden, förutom när hon har blivit väckt för att ta temp, kolla puls, syresättning och allt vad det är. Det har varit över ett dygn nu som hon har velat sova och inget har hon ätit eller druckit under den tiden. Hon får näringsdropp. Alla värden är bra så de vet inte varför hon är så trött. Önskar bara de kunde säga att det är vanligt så man slapp vara så orolig. De säger att hon kan reagera annorlunda på medicinerna eftersom hon har Downs syndrom, och det blir man ju inte lugnare av. Jag försöker tänka att det gick bra senast hon var dålig men det funkar inte, det går nog inte att vänja sig.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, november 6th, 2009 at 22:05 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>