november 27th, 2009

idol

Ikväll ska jag och Julia gå på Idol på Malmö Arena! Ska bli jättespännande, vi har inte varit på nån sån stor tv-grej innan och jag har inte varit på vår nya stora arena. Julia håller på Tove och jag håller nog på Calle.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, november 27th, 2009 at 13:04 and is filed under Julia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Idol”

Maria Says:

Önskar er en riktigt trevlig kväll!

kram Maria

Kerstin B Says:

Ha det så himla roligt. Jag var på melodifestivalen i fjol å jag tyckte nog att det häftigaste var att se reprisen på tv-efteråt. Jag håller oxå på Calle han är ju den som tydligast tagit steg famåt!

Kram

Lars-Göran Klintberg Says:

Ha det så trevligt !!

Jayne Says:

Låter helmysigt. Jag håller både på Tove och Calle.. får man hålla på två???
Det var kul att se en pigg Thea häromdagen!!!
Ha det så bra
Jayne på stjärnan

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>