november 12th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091112_1.jpg
Theas farmor har kommit för att hälsa på och idag har Thea piggnat till rejält. Hon ville tom gå ut en stund idag! Härligt.

http://juliak.se/blog/upload/091112_2.jpg
Thea fick en Barbapapa som hon tyckte väldigt mycket om.

Hasse har inte följt med men vi har fått något fantastiskt av honom, han har anlitat en hantverkare som lägger vårt marktegel i trädgården! Han håller på för fullt och det blir jättefint. Tack så hemskt mycket Hasse! Vi var ju mitt i att återställa efter dräneringen när Thea blev sjuk. Vår nya fina gräsmatta fick tyvärr inte så mycket kärlek i sommar men den överlever nog. Ser fram emot våren!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, november 12th, 2009 at 20:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>