november 30th, 2009

091130_1

Thea hängde med till stallet idag. Hon är pigg men lite gnällig och tvär. Imorse fick hon sista kortisontabletten för denna perioden, hoppas humöret blir bättre nu. Hon går inte många steg åt gången men vi försöker locka henne.

Jag försöker få lite julfint här hemma och putsar fönster och donar. Vi har gammeldags utåtgående fönster och totalt 94 rutor att putsa om jag har räknat rätt, uppdelat på 23 fönster. Usch va tråkigt, jag måste kolla upp vad fönsterputsning kostar. Tacka vet jag att tvätta isåfall, det är den minst tråkiga hushållssysslan tycker jag.

Ha en skön vecka!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, november 30th, 2009 at 22:43 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Bjuder på morot”

Malin Says:

Hej på er! Titta gärna förbi någon gång om ni är i stallet. Det är ju nära!!
Kram, Malin

Sandra Says:

Fin bild med gulliga Thea som ger hästen morötter.

Kramar

Karin & Ebba Says:

Hej!
Jag såg när du hängde utanför fönstret och putsade, Jag är helt värdelös på att putsa, det ser om möjligt värre ut efter än före så jag ska för första gången få en fönsterputsare i år:)
Kramar

Malin Says:

Haha, ja det är inte lätt att nå, blir lite halvvägs ut. Fönsterputsare låter jättelyxigt, du får rapportera sen om vad det kostade. Kramar!

ylvisen Says:

Vilken härlig bild!

Attans va fönster!

kram ylva

"StjärnJayne" Says:

Meddela gärna mig vidare ang fönsterputsare.. kanske kan man få grannrabatt????
Jag kan icke putsa.. har fått det sagt av käre maken…som icke tillåter mig att göra det.. men han vill inte putsa lika ofta som jag vill ha det putsat….
Ha det gott.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>