november 10th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091110_1.jpg
Lilla söta älskade kämpe!

Det blev en dryg dag idag. Det är två timmars chockberedskap efter sprutan med Peg-asparaginase och jag trodde de kunde starta cytostatikan under den tiden men det kunde man inte. Så fem timmar blev istället åtta. Men vi fick ett rum på avdelningen så det var skönt, i värsta fall får man sitta i väntrummet även när det är så mycket behandling. Tre timmar fick vi vara i väntrummet en gång, det räckte. Idag skulle jag vara duktig och tog inte med något godis utan hade frukt, nötter och torkade aprikoser. Det ska jag aldrig göra om ;) Thea tycker inte om godis, hon håller sig till hamburgare.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, november 10th, 2009 at 21:18 and is filed under Bild, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>