november 2nd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091102_1.jpg
Läser för Tiger

Idag har vi varit på dagvården och fått behandling. Förmidddagen gick åt till att vänta för det hade kommit in ett akutfall så sövningen blev 2,5 timmar försenad. Men sen blev det dags och hon fick Metotrexat i ryggmärgsvätskan. När det var avklarat så fick hon två sorters cytostatika intravenöst och sköterskan var så snäll så hon kom upp med dom till uppvaket och startade dom så att vi inte skulle komma alltför sent hem. Den ena tar bara 10 min (Vincristine) men den andra tar 4 timmar (Dauno). Allt har gått bra. Nu har hon börjat med kortison också, det ska hon ha tre gånger om dagen. Tabletterna smakar illa så vi får blöta upp dom i vatten och spruta ner det i halsen :(

Pratade lite med doktorn och allt går ju så bra så jag tyckte det hade varit intressant att höra om han kunde säga vad hon har för överlevnadschans nu. 80% trodde han. Jag trodde den hade ökat mer än så… De sa 70-80% från början. Så idag har det varit ont i magen igen…fy va jobbigt att vara såhär orolig för sitt barn…

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, november 2nd, 2009 at 20:46 and is filed under Leukemi, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>