november 26th, 2009

choklad

Nästa år ska en av chokladbitarna i Aladdinasken bytas ut, gå in på Rädda julen och välj den du helst vill ha kvar. Själv körde jag lite taktikröstning eftersom jag misstänker att det redan är många som röstar på trillingnöt och andra godbitar. Lite tantvarning men jag röstade på likörtryffel :) Vilken röstar du på?

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, november 26th, 2009 at 20:38 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Aladdin”

Lars-Göran Klintberg Says:

Bra val !!

Kerstin B Says:

nöttryffel

Malin Says:

Då får man kanske vara snabb om man vill ha en sån i jul :)

Malin Says:

Mmm den är också jättegod!

Frida Says:

Jag tror att alla de mörka bitarna hänger löst så jag röstade på rom-russin. Kan dom inte köpa Paradis istället, de där hedningarna?
Jag följer er blogg varje dag och håller tummarna så hårt att knogarna vitnar för er lilla söta Thea. Min man Fleming var kompis med Adrian i unga år.
Hoppas ni får en bra helg!
Mvh. Frida

Malin Says:

Håller helt med och de mörka är väl redan i underläge dessutom. Va roligt att du skrev, tack för att ni hejar på Thea!

Malin Says:

Jag valde också likörtryffel. Valet stod mellan den och rom-russin och visste jag det inte förut så vet jag det i alla fall nu – jag har blivit gammal.

/Malin

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>