oktober 15th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091015_1.jpg
Pannkakor – på Theas topp 5 :)

Det blev ingen behandling idag heller, fortfarande låga värden. De flyttar nästa försök till måndag så vi slipper vara där över helgen. Men influensavaccin har hon fått idag, Julia ska få nästa vecka. Nålen var lång och jag hade emblat för långt ner på armen så de kunde inte ta den där, men det gick ganska bra.

”>” />
Har ni sett den nya Icareklamen? Först tyckte jag att den var lite negativ och att han sa ”den” till killen (men det gör han ju inte) men Jerry är ju så rolig och kaxig och fortsättning blir säkert bra och positiv. Ica ska anställa 500-1000 medarbetare med funktionshinder i ett treårsprojekt. Tummen upp för det!

Torsdagskram!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, oktober 15th, 2009 at 16:24 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>