oktober 29th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091029_1.jpg
Idag har vi varit på skogspromenad med Amarea och Sandra, jättemysigt. I förmiddags gjorde jag en stor laddning köttfärsås och hade i tomatsåsen jag gjorde häromdagen. Blev jättegott och det var inte alls för mycket vitlökssmak längre.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, oktober 29th, 2009 at 20:50 and is filed under Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Skogen”

Jesse Says:

Helt underbara lnygetiner! Skf6nt att allt gick bra med op. Clara opererades ff6r ne5gra e5r sedan och det var nervf6st ke4nde jag. Hon var ve4l 4,5 e5r de5. Men sedan dess har hon inte sina besve4r kvar med halsont och svullnad je4mt. Hennes rf6st ff6re4ndrades efter minns jag. =))Kraaaaam

life insurance rates for seniors Says:

There are no words to describe how bodacious this is.

buy cialas on line Says:

Finding this post. It’s just a big piece of luck for me.

Yuli Says:

Precis se5 de4r skf6nt fe5r det ke4nnas!:) Hoppas du blir frisk snart och fe5r orken tillbaka och ha en fin helg! *kram pe5 dig*

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>