oktober 11th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091008_1.jpg
Torsdagen skulle vara utan sjukhusbesök tänkte jag men inte då… Julia skadade sig i skolan så vi fick spendera eftermiddagen på vårdcentralen och på röntgen. Det var bara en stukning men hon har ont som bara den och ringfingret ser ut att vara brutet eller ur led. Det var en tjej som retade Julia för hennes fläckar (hon har ju Vitiligo) och Julia hade svar på tal och då tog tjejen till hårdhandskarna. Ja vad ska man säga..

http://juliak.se/blog/upload/091009_1.jpg
Bakning i fredags

Thea är pigg och glad igen och ruvorna i ansiktet är borta. Det är bara läpparna som fortfarande är såriga men de har också blivit betydligt bättre. På onsdag är det ny behandling med sövning och några dagar inlagda. Thea har haft overallpremiär i helgen och jag tog först fram förra årets och hoppades att den skulle passa för den var så fin (turkos). Skrattade när jag såg hur liten den var, oj va hon har växt! Men en av Julias gamla passade och såg helt ok ut.

Imorgon, tis och ons ska jag på TUFF-kurs (teckenspråksutbildning för föräldrar). Ska bli spännande.

Ha en bra vecka kära vänner!

Kramar från Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, oktober 11th, 2009 at 21:23 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>