oktober 2nd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091002_1.jpg
Discofin

Jag och Julia har åkt till Höganäs. Thea är hemma och har det mysigt med pappa och farmor. Julia ska få 100% uppmärksamhet tänkte jag och själv kan jag också tänka mig lite uppassning :) Fast Julia har vi inte sett så mycket av, hon sprang in till grannarna direkt och sen följde hon med dom på skoldisco. Men hon har roligt och det är ju huvudsaken.

Trevlig helg önskar Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 2nd, 2009 at 21:20 and is filed under Julia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>