oktober 22nd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091022_1.jpg
Nu är vi hemma igen, det tog 12 timmar mer än förra gången men hon är ändå snabb på att göra sig av med giftet. Här ser ni hennes ärr och det har läkt jättefint. Har ju glömt att berätta det, det var ju lite infekterat ett tag. Det röda runtomkring är bara från plåstret, hon har känslig hud. Hon har även blivit rödblossig i ansiktet och nacken nu av behandlingen.

Lite till vänster om det nya ärret är det gamla ärret, det har också blivit jättefint. Över förväntan tycker jag för det var ju ett ganska stort djupt hål som har läkt av sig själv. Under det nya ärret sitter alltså dosan som de sätter nål i när hon får behandling. Så himla smidigt att hon är helt fri från slangar när vi är hemma.

http://juliak.se/blog/upload/091022_2.jpg
Efter badet beställde sötnosen pannkakor.

Nästa behandling är på måndag med spruta i benet. Nästa vecka har Julia höstlov, hoppas det blir fint väder då. Fast en dag kan det regna så har vi en anledning att ta en tur till nya Ikea som öppnade igår. Näst störst i världen ska det visst vara. Vi har närmre till det nya också, bara 4 km dit. Nästa vecka ska jag få svinisvaccin. Julia har haft väldigt ont i armen efter att hon fått sprutan men Thea verkade inte bli berörd av den. Får se om jag får några men.

Nämen nu glömde jag ju nästan berätta gårdagens ultragoda nyhet!
Cancern fortsätter att hålla sig borta!! Provsvar har kommit från ett av de tre labben som testar benmärgen och det ser finfint ut! Heja Thea och tack till alla som hejar på henne!

Varma glädjekramar!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, oktober 22nd, 2009 at 18:45 and is filed under Leukemi, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>