oktober 30th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091030_1.jpg
Lite mysigt är det fortfarande när det blir helg, även om vi är ”lediga” hela tiden. Idag kom Håkan och firade fredag med oss och vi åt supergoda pizzor med färska grejor ovanpå, ruccola, parmaskinka, parmesanost mm, också tunn spröd botten. Jag har gjort sån pizza själv ett par gånger men aldrig ätit från pizzeria. Jag kommer inte att vara svårövertalad att äta det igen, annars är det Adrian och Thea som är pizzafantasterna här hemma.

Idag tog vi blodprov och värdena ser bra ut så på måndag blir det behandling, hon ska sövas och få Metotrexat i ryggmärgsvätskan också ska hon ha två sorters cytostatika. Hon ska börja med kortison igen nästa vecka också, hon blev så himla sur sist så det ser vi ju inte fram emot. Det räckte att man tittade på henne så kunde hon bli sur! Gah, och denna omgången ska visst vara mer intensiv. Så i helgen ska det njutas av en go och glad Thea :)

Kram!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 30th, 2009 at 23:38 and is filed under Leukemi, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>