oktober 23rd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091023_2.jpg
Här är Julia på Bobster, hon swischade förbi flera gånger :) Här är hon är till vänster i svart tröja.

http://juliak.se/blog/upload/091023_1.jpg
Thea har tagit stick i fingret på dockan och samlar här upp blodet i ett rör. Söta unge :) Precis som det brukar vara efter de här behandlingarna så sover Thea jättedåligt så här har inte varit alltför mycket aktivitet idag. Här skulle verkligen behöva städas men det känns lite meningslöst för det är bara jag som ser smuts här hemma och det kommer ändå knappt hit någon nu när Thea har sina virus-baciller =/ Jaja, tur man inte har större bekymmer just nu :)

Ha en skön helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 23rd, 2009 at 22:46 and is filed under Julia, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>