oktober 7th, 2009

Blev lite bloggpaus igen. Alla bra tv-serier har ju börjat igen, är nog därför, jag hamnar framför tv:n istället :) Har varit lite jobbiga dagar också, Thea har varit inlagd i Malmö för hon sov och åt dåligt och såren på läpparna blev bara värre. Blev mer sår på ögonen också. Men nu börjar det bli bättre känns det som.

http://juliak.se/blog/upload/091007_1.jpg
Idag har vi varit i Lund nästan hela dagen för behandling. De hade föreställning i ljusgården som var jättebra och de tecknade också! ”Claranna och ljudstråle” hette den och den är gjord för förskola och särskola. Det är sagor och sånger med roliga rörelser till några som var lätta att lära sig. Den som Thea spelar på på bilden heter SoundBeam och den kan ställas in på olika ljud tex trummor, flöjt, monster mm och sen rör man med handen eller något annat i luften så låter det.

Jag pratade lite med dom efteråt och man kan vända sig till Musik i Syd eller Musik i Väst om förskolan eller skolan är intresserad av en föreställning. Det kostar ca 3000 kr. Jag kikade på Musik i Syds hemsida och såg då att de har en föreställning som heter ”Kom igång med teckensång” också. Så mycket roligt det finns, man kan säkert söka fonder till sånt.

Hoppas ni har det bra! Kram Malin

Ps: Anette & co, tack för film, brev och korten, så gulligt av er!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, oktober 7th, 2009 at 20:27 and is filed under Tecken & träning, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>